Fotograf:
Gilde
Grillet entrecôte med bakt hvitløkssmør inneholder
189 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Grillet entrecôte med bakt hvitløkssmør har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet entrecôte med bakt hvitløkssmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8646 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet entrecôte med bakt hvitløkssmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.54 | 405.93 | Kcal |
Protein | 5.50 | 11.84 | gram |
Karbohydrat | 2.41 | 5.19 | gram |
Kostfiber | 3.39 | 7.30 | gram |
Fett | 16.68 | 35.91 | gram |
Mettet fett | 7.88 | 16.97 | gram |
Salt | 0.16 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.22 | Kr 17.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 861 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dersom du bruker fersk entrecôte krydres kjøttet godt med salt og nykvernet sort pepper på begge sider. Bruker du ferdig marinert entrecôte holder det å ta den ut av pakken en liten stund før du skal bruke den.
Grill kjøttet på kraftig varme i tørr grill på begge sider, pensle med olje og etterstek et par minutter i ovn eller på siden av grillen. La hvile 5 minutter før servering. Kjøttet skal være medium stekt, rosa og lekker.
Den hele hvitløken bakes på 150 grader i ovn i en halv time. Evt i folie på grill. Kutt hvitløken i to og trykk ut innmaten, pisk dette sammen med smøret, smaksett med pepper, litt sitron og estragon og rør inn olivenoljen.
Grønnsakene grilles godt på hver side i tørr grill. Legg i en bolle. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper og gressløk.
Server entrecôten
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24762)
Tilberedningstid:
40 min
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift