Grillet kamskjell med ingefærsmør og ruccula inneholder
528 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
56 g Fett pr 100 gr
Grillet kamskjell med ingefærsmør og ruccula har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet kamskjell med ingefærsmør og ruccula er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med ingefærsmør og ruccula!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 527.93 | 294.98 | Kcal |
Protein | 4.98 | 2.78 | gram |
Karbohydrat | 1.09 | 0.61 | gram |
Kostfiber | 0.14 | 0.08 | gram |
Fett | 55.93 | 31.25 | gram |
Mettet fett | 36.28 | 20.27 | gram |
Salt | 1.92 | 1.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.09 | Kr 6.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 224 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Åpne skjellene med en lang kniv ved å stikke dem i bakkant og opp mot den flate delen.
Løs så andre delen fra den runde delen av skjellet. Fjern så lammellene rundt det hvite
kjøttet og den rosa rognen. Skyll så skjellet raskt i kaldt vann og tørk det så med papir. Stekes lett i litt olje.
Soya-ingefær smør.
Smelt smøret på svak varme i en liten kjele. La det så roe seg ned litt i temperatur.
Hell så smøret forsiktig over i en annen kjele uten at det hvite i bunnen blir med.
Varmes opp igjen sammen med ingefæren, ta kjelen av varmen og tilsett soya.
Rør sammen, og det er klart til servering.
Anrett salat og kamskjellet på en tallerken, og drypp litt soya-ingefær smør rundt kamskjellet.
Bruk gjerne salattyper som Ruccula, Frisé og Rød Lollo eller Ekeblad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2928 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14840)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-24
Oppdatert dato:2003-07-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift