Fotograf:Synøve Dreyer Kamskjell kan du kjøpe både ferske og dypfryste. De trenger kun kort tid i pannen og blomkålpureen kan gjøres i stand på forhånd.
Oppskriften inneholder 126 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Del blomkålen i mindre buketter. Hell over fløte og tilsett hvitløk. Kok blomkålen mør.
2. Hell av fløten (ta vare på den). Mos blomkål med en stavmikser og spe med fløten til en glatt puré. Ha i smør, salt og pepper.
3. Skjær chorizo eller bacon i små terninger og stek dem sprø i litt olje.
4. Pensle kamskjellene med olje og stek dem raskt i en varm panne. Tilsett smør og øs over kamskjellene.
5. Legg en klatt blomkålpuré på hver tallerken og legg over kamskjellene. Dryss chorizo og agurkbiter rundt. Pynt med frisk salat. Drypp til slutt litt av stekeoljen rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29175)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-30
Oppdatert dato:2016-12-30