Grillstekt torsk med rekesaus inneholder
117 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Grillstekt torsk med rekesaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillstekt torsk med rekesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7377 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillstekt torsk med rekesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.29 | 448.40 | Kcal |
Protein | 13.34 | 51.00 | gram |
Karbohydrat | 1.86 | 7.11 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.80 | gram |
Fett | 6.23 | 23.82 | gram |
Mettet fett | 3.56 | 13.61 | gram |
Salt | 0.34 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.10 | Kr 34.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 529 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk fisken godt.
Varm grillen.
Bland smøret med sitronsaft og -skall og pensle fisken med det.
Legg fisken på grillpannen som er penslet med smør. Grill fisken til den er gyllen på den ene siden.
Snu fisken og pensle den med smør på den andre siden. Grill videre ca. 10 min.
Saus: Smelt smøret, rør inn hvetemelet og spe med melk litt om gangen.
La sausen koke ca 5 min. Smak den til med salt og pepper. Tilsett de fleste rekene.
Server sausen ved siden av, eller hell den over fisken. Pynt med rensede og urensede reker. Server ovnstekte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11518)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift