Grønnsakwok m/fisk og reker





Grønnsakwok m/fisk og reker inneholder 66 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Grønnsakwok m/fisk og reker har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsakwok m/fisk og reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2sssesamolje
eller annen olje
1tssalt
1feddfinhakket hvitløkbåt
eller knust hvitløkbåt
1stkløk, finhakket
1stkrød paprika i små biter
1stkgrønn paprika i små biter
100grbønnespirer
1stksquash, gul
2,5dlkjøttbuljong, evt. jevnet
2sssoyasaus
3ssmango-chutney
300grfiskefilet i små stykker
200grreker
1stksitron, saften
1dashsalt
evt. karri


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grønnsakwok m/fisk og reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66.01290.69Kcal
Protein5.9426.16gram
Karbohydrat5.9826.33gram
Kostfiber1.024.49gram
Fett1.817.97gram
Mettet fett0.331.45gram
Salt1.175.16gram
Pris på oppskriftenKr 5.28Kr 23.25Kroner
Hele oppskriften veier1 762 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok. Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 434)
Kategori: Wok
Land: Kina
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Lesere: 3460 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.