Grønnsakwok m/fisk og reker inneholder
71 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Grønnsakwok m/fisk og reker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakwok m/fisk og reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakwok m/fisk og reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.18 | 313.46 | Kcal |
Protein | 6.18 | 27.22 | gram |
Karbohydrat | 5.98 | 26.33 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 11.58 | gram |
Fett | 1.92 | 8.46 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 1.45 | gram |
Salt | 1.19 | 5.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.28 | Kr 23.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 762 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok. Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 434)
Kategori:
Wok
Land:
Kina
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.