Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grov viltpaté oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grov viltpaté



Grov viltpaté inneholder 153 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Grov viltpaté har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Selleri, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grov viltpaté er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
300grviltkjøtt i terninger

Marinade:

3dlrødvin
0,5stkløk
1bit(er)sellerirot
1tsrosmarin
0,5tstimian
1stklaurbærblad
200grkyllinglever
200grmedisterfarse
300grviltfarse
1tssalt
2krmhvit pepper
1stk liteløk
0,5sssmør eller margarin
1stkegg
1stkeggeplomme
2feddhvitløk
1tskrydderblanding eller viltkrydder
0,5dlkonjakk
3dlkremfløte
spekk til formen




Næringsdeklarasjon for Grov viltpaté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153.36392.80Kcal
Protein9.3323.90gram
Karbohydrat2.185.58gram
Kostfiber0.491.26gram
Fett10.0525.74gram
Mettet fett5.4714.01gram
Alkohol2.27 %
Salt0.721.83gram
Pris på oppskriftenKr 11.20Kr 28.69Kroner
Hele oppskriften veier2 049 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg viltkjøtt-terningene i marinaden. La det stå kaldt over natten.

Legg kyllinglever og farse i foodprosessoren. Salt og pepre. Skrell, hakk og fres løken. Sett igang maskinen og tilsett egg, eggeplomme, løk, presset hvitløk, konjakk og viltkrydder. Spe samtidig med fløten i en tynn stråle. Kjør til massen er glatt. Smak til.

Kle en patéform med spekkskiver, eller smør en form på 1 1/2 liter. Dunk formen mot bordet slik at pateen pakker seg. Stek pateen eventuelt i vannbad ved 175 C i ca 1 1/2 time. Sett pateen kjølig og la den sette seg over natten.

Skjær den i skiver og server med salat og f.eks. syltede små tomater eller minimais i krydret lake. Se egne oppskrifter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10813)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 5342 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.