Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grytestekt hjortebog med svinemørbrad oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grytestekt hjortebog med svinemørbrad



Grytestekt hjortebog med svinemørbrad inneholder 124 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Grytestekt hjortebog med svinemørbrad har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grytestekt hjortebog med svinemørbrad er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2000grutbenet hjortebog
1stksvinemørbrad
150grsmør
2tssalvie
10dlbuljong
80grtyttebærsyltetøy
6sscreme fraiche
2dlfløte
kulørt
1dashsalt
1dashpepper
500grskrelte sjalottløk
500grfine erter
60grsmør
1dashsalt
1dashpepper
paprika




Næringsdeklarasjon for Grytestekt hjortebog med svinemørbrad!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.681 046.29Kcal
Protein11.1894.58gram
Karbohydrat2.1718.36gram
Kostfiber0.675.67gram
Fett7.6664.80gram
Mettet fett4.5138.15gram
Salt0.393.28gram
Pris på oppskriftenKr 11.27Kr 95.34Kroner
Hele oppskriften veier5 076 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,01 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Den utbente bogen spres ut, og det legges en svinemørbrad som er gnidd med salt og pepper før i bogen. Det lukkes nå med kjøttnåler eller snøres.

Smør smeltes i gryte, kjøttet brunes på alle sider, krydres med salt, pepper og salvie. Tyttebærsyltetøyet røres opp i litt vann og has ved. Buljong helles ved, deretter kjøttet småsimrer under lokk i ca. 2 timer. Kjøttet vendes jevnlig. 15 min. før kjøttet er mørt tilsettes creme fraiche. Kjøttet skal hvile i 15 min. før servering.

Sausen:
Skyen siktes og kokes opp. Melet røres ut i fløten og skyen jevnes, og smakes til med salt og pepper. Kokes ved svak varme i ca. 10 min. - kan evt. farves litt med kulør.

Stekt Sjalottløk:
Smør smeltes på panne. Løkene svitses godt i ca. 5 min. Etter 3 min. tilsettes ertene og det krydres med salt og pepper.

Kjøttet skjæres i skiver og anrettes på fat med stekte sjalottløk. Kokte hvite poteter og saus serveres til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22831)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-10
Oppdatert dato:2006-09-10
Lesere: 5648 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Helstekt hjortefilet med portvinssaus.Helstekt hjortefilet med portvinssaus.
Denne retten har 169,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortekarbonader.Hjortekarbonader.
Denne retten har 149,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortefilet i øl.Hjortefilet i øl.
Denne retten har 105,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.