Hamburgerbrød glutenfrie 2 inneholder
230 Kalorier,
43 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hamburgerbrød glutenfrie 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hamburgerbrød glutenfrie 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hamburgerbrød glutenfrie 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.04 | 2 187.68 | 218.77 | Kcal |
Protein | 2.63 | 25.01 | 2.50 | gram |
Karbohydrat | 43.28 | 411.59 | 41.16 | gram |
Kostfiber | 2.59 | 24.63 | 2.46 | gram |
Fett | 4.58 | 43.56 | 4.36 | gram |
Mettet fett | 3.00 | 28.53 | 2.85 | gram |
Salt | 0.62 | 5.91 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 36.42 | Kr 3.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 951 totalt | 951 pr porsj | 95 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stk
Smelt smør, ha i vann og varm til 37 grader. Bland i gjæren og pofiber. Tilsett salt og arbeid inn nesten all mixen.
La det heve i 20 minutter. Arbeid sammen og bak ut 10 hamburgerbrød.
Prikk brødene og la de heve enda 20 minutter på plate.
Pensle med varmt vann og strø med sesamfrø.
Stek ved 250 grader i ca 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3612)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-05
Oppdatert dato:2003-03-05
Lesere:
6089 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift