Hare med oliven inneholder
107 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hare med oliven har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hare med oliven er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4179 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hare med oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.65 | 571.27 | Kcal |
Protein | 10.05 | 53.83 | gram |
Karbohydrat | 0.80 | 4.29 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 3.27 | gram |
Fett | 6.34 | 33.96 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 4.45 | gram |
Alkohol | 0.71 % | | | |
Salt | 1.22 | 6.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.18 | Kr 81.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 143 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del haren opp i serveringsstykker og legg dem i et passende fat. Bland sammen eddik og vann og slå det over. La det stå kjølig over natten eller noen timer.
Ta harestykkene opp av laken og tørk dem. Slå ut laken. Brun harestykkene i olje eller smør og legg dem over i en kjele eller gryte. Fres løk og stilkselleri skåret i biter i olje eller smør. Tilsett rosmarin, timian og knust laurbærblad, og la det frese med noen minutter. Ha alt over i gryten. Dryss på salt og pepper og hell på rødvin.
Kok ut pannen med litt vann og tilsett det også, eventuelt sammen med en buljong- terning. La alt trekke til kjøttet er mørt, 1 - 2 timer. Tilsett oliven. Smak til retten med salt og pepper. Grovhakk valnøttkjernene og dryss dem over like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2604)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.