Hare med oliven





Hare med oliven inneholder 107 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Hare med oliven har beregnet å ha følgende allergener Nøtter, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hare med oliven er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare, ca 1200 g
2dlvineddik eller vanlig eddik
Ca 4dlvann
1stkløk, grovhakket
Ca 1,5stang(stenger)stangselleri
1stklaurbærblad
1tsrosmarin
1tstimian
Ca 1,5dlrødvin
1stkbuljongterning (kan sløyfes)
Ca 1tssalt
Ca 0,5tspepper
Ca 2,5ssolje eller smør
150groliven, sorte
Ca 4,5stkvalnøttkjerner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hare med oliven!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.54570.68Kcal
Protein10.0553.83gram
Karbohydrat0.804.29gram
Kostfiber0.603.21gram
Fett6.3333.91gram
Mettet fett0.844.50gram
Alkohol0.71 %
Salt1.226.52gram
Pris på oppskriftenKr 15.18Kr 81.31Kroner
Hele oppskriften veier2 143 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren opp i serveringsstykker og legg dem i et passende fat. Bland sammen eddik og vann og slå det over. La det stå kjølig over natten eller noen timer.

Ta harestykkene opp av laken og tørk dem. Slå ut laken. Brun harestykkene i olje eller smør og legg dem over i en kjele eller gryte. Fres løk og stilkselleri skåret i biter i olje eller smør. Tilsett rosmarin, timian og knust laurbærblad, og la det frese med noen minutter. Ha alt over i gryten. Dryss på salt og pepper og hell på rødvin.

Kok ut pannen med litt vann og tilsett det også, eventuelt sammen med en buljong- terning. La alt trekke til kjøttet er mørt, 1 - 2 timer. Tilsett oliven. Smak til retten med salt og pepper. Grovhakk valnøttkjernene og dryss dem over like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2604)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 3168 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.