Harefilet på seng av pasta og broccoli



Harefilet på seng av pasta og broccoli inneholder 59 Kalorier, 5 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Harefilet på seng av pasta og broccoli har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Harefilet på seng av pasta og broccoli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7869 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stk filetharefileter
100grsjampinjong
3skive(r)flesk i terninger
1stksjalottløk
1dlbuljong
1dlfløte

Pasta- og broccoliseng:

200grpasta
2litervann
2feddhvitløk
4ssolivenolje
400grfersk broccoli
2sssalt
1stkfersk chilipepper




Næringsdeklarasjon for Harefilet på seng av pasta og broccoli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58.94468.51Kcal
Protein2.2818.12gram
Karbohydrat4.8738.71gram
Kostfiber0.685.41gram
Fett3.2225.60gram
Mettet fett1.159.14gram
Salt1.159.16gram
Pris på oppskriftenKr 2.16Kr 17.17Kroner
Hele oppskriften veier3 180 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo33,05 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær harefiletene i tynne skiver. Skjær sjampinjongene i 6 deler. Skjær fleskeskivene i terninger, og finhakk sjalottløken. Stek kjøttskivene raskt i varm panne uten å la dem svi fast. Slå over fløte og buljong, og la alt koke. Om kjøttet brenner seg fast, tas det opp, pannen gjøres ren og kokingen fortsettes.

Hardstek flesketerningene i en annen panne. Stek løk og sjampinjong. Bland halvparten av dette med det fløtekokte harekjøttet. Det resterende brukes som garnityr.

Kok pastaen. Del broccolien i buketter, og skjær stilkene i biter for seg. Kok opp vann med salt. Legg i stilkene. Kok i 5 minutter før bukettene legges i. Kok i ytterligere 5 minutter. Sil bort vannet og skyll broccolien i kaldt vann. Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Del chilipepperen, ta ut mellomveggene og kjerner, og finstrimle den. Varm olivenolje i pannen og fres hvitløk og broccoli. Tilsett pasta og chilipepper.

Broccoli- og pastablandingen legges på en tallerken, og hareraguen legges pent midt på. Resten av sjampinjonggarnityret drysses over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10174)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.