Harefilet på seng av pasta og broccoli inneholder
59 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Harefilet på seng av pasta og broccoli har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Harefilet på seng av pasta og broccoli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7869 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Harefilet på seng av pasta og broccoli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.94 | 468.51 | Kcal |
Protein | 2.28 | 18.12 | gram |
Karbohydrat | 4.87 | 38.71 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 5.41 | gram |
Fett | 3.22 | 25.60 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 9.14 | gram |
Salt | 1.15 | 9.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.16 | Kr 17.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 180 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær harefiletene i tynne skiver. Skjær sjampinjongene i 6 deler. Skjær fleskeskivene i terninger, og finhakk sjalottløken. Stek kjøttskivene raskt i varm panne uten å la dem svi fast. Slå over fløte og buljong, og la alt koke. Om kjøttet brenner seg fast, tas det opp, pannen gjøres ren og kokingen fortsettes.
Hardstek flesketerningene i en annen panne. Stek løk og sjampinjong. Bland halvparten av dette med det fløtekokte harekjøttet. Det resterende brukes som garnityr.
Kok pastaen. Del broccolien i buketter, og skjær stilkene i biter for seg. Kok opp vann med salt. Legg i stilkene. Kok i 5 minutter før bukettene legges i. Kok i ytterligere 5 minutter. Sil bort vannet og skyll broccolien i kaldt vann. Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Del chilipepperen, ta ut mellomveggene og kjerner, og finstrimle den. Varm olivenolje i pannen og fres hvitløk og broccoli. Tilsett pasta og chilipepper.
Broccoli- og pastablandingen legges på en tallerken, og hareraguen legges pent midt på. Resten av sjampinjonggarnityret drysses over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10174)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.