1. Finhakk løken og stek den myk i olivenolje. Tilsett skivet champignon og stek til den fa°r farge. Kok opp buljong imellomtiden og sett den til sides mens soppen stekes.
2. Bruk 5 dl av buljongen og kok opp sammen med Steel Cut havren. Rør og la den sma°koke, om den blir for tykk, sped med litt buljong. Salt og pepperetter behov.
3. Stek grønkålen på middelsvarme i en stekepanne slik at den mykner og får en fin, grønn farge.
4. Etter ca 5 min er den klar, bland i løk, champignon og osten, rør om. Hell pa° mer buljong for ønsket konsistens. Strø over grønnkål og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Axa
(Intern: 35416)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2020-10-26
Oppdatert dato:2020-10-26
Lesere: 254 totalt.