Skrell og kok potetene møre. Mos dem til en lett potetmos. Sett til side.
Skrell løken og finhakk den. Stek den mykt i rapsolje på middels varme i en stekepanne.
Bland alle ingrediensene til havrebiffene godt sammen i en bolle.
Form åtte biffer av blandingen. Stek havrebiffene gylne på begge sider i rapsolje i en stekepanne på middels varme.
Rens brokkoli og skjær den i mindre biter.
Hell laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Kok opp vann og tilsett salt. Kok brokkolibitene møre. Tilsett bønnene på slutten av koketiden.
Bland sammen kesam, salt, pepper og revet sitronskall. Smak til med sitronsaft.
Server havrebiffene med kokt brokkoli, hvite bønner og kesamdressing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35530)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2020-12-25
Lesere: 204 totalt.