Havrebiff



Havrebiff oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.

Oppskriften inneholder 100 Kalorier, 10 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Havrebiff er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2079 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Havrebiffer

2dllettkokte havregryn
150grpotet
1stkgul løk
0,5ssrapsolje
2dlfinrevet gulrot
2tskarri
2tspaprikapulver
2sslinfrø
0,5tssalt
1stkegg
1ssrapsolje til steking

Tilbehør

1stkbrokkoli
285grferdigkokte hvite bønner

Kald saus

2dlkesam
0,25tssalt
0,25tspepper malt
2tsrevet sitronskall
1tssitronsaft




Kalorier og næringsinnhold i Havrebiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier100.17363.45Kcal
Protein5.6220.39gram
Karbohydrat9.6434.98gram
Kostfiber3.9514.33gram
Fett3.4712.59gram
Mettet fett0.953.45gram
Salt0.401.44gram
Pris på oppskriftenKr 3.79Kr 13.75Kr .-
Hele oppskriften veier1 451 totalt363 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo38,49 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene møre. Mos dem til en lett potetmos. Sett til side.
Skrell løken og finhakk den. Stek den mykt i rapsolje på middels varme i en stekepanne.
Bland alle ingrediensene til havrebiffene godt sammen i en bolle.
Form åtte biffer av blandingen. Stek havrebiffene gylne på begge sider i rapsolje i en stekepanne på middels varme.
Rens brokkoli og skjær den i mindre biter.
Hell laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Kok opp vann og tilsett salt. Kok brokkolibitene møre. Tilsett bønnene på slutten av koketiden.
Bland sammen kesam, salt, pepper og revet sitronskall. Smak til med sitronsaft.
Server havrebiffene med kokt brokkoli, hvite bønner og kesamdressing.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35530)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2020-12-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Havre-risotto.Havre-risotto.
Denne retten har 68,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havrebiff.Havrebiff.
Denne retten har 100,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nirus Vegansk havre burger.Nirus Vegansk havre burger.
Denne retten har 175,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.