Fotograf:
Knut Pettersen
Helgrillet svinefilet inneholder
139 Kalorier,
9 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Helgrillet svinefilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sennep, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helgrillet svinefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helgrillet svinefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.59 | 567.73 | Kcal |
Protein | 13.74 | 56.29 | gram |
Karbohydrat | 8.68 | 35.56 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.80 | gram |
Fett | 4.66 | 19.09 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 3.89 | gram |
Alkohol | 0.87 % | | | |
Salt | 0.50 | 2.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.33 | Kr 38.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 639 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til marinaden. La det stå et par timer før kjøttet legges i.
Det er enkelt å ha marinade og kjøtt i en
kraftig plastpose og knytte godt igjen.
I ROMTEMPERATUR:
Kjøttet marineres f.eks. fra morgenen
(før du går på jobb) til det skal spises om kvelden/ettermiddagen.
I KJØLESKAP:
Kjøttet bør ligge minst et døgn i marinaden.
Vær klar over at kjøttet virker blassere
etter marinering. Tørk godt av kjøttet før det
legges på varm grill. Først ca. 4 minutter på hver side på rist nær varmen, så flyttes risten opp og fileten får 3-4 minutter på hver side. Salt kjøttet og la det hvile noen minutter før du skjærer i det.
Serveres med rykvarm pasta, grønn salat og rømmedressing..
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10841 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2444)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-22
Oppdatert dato:2002-11-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift