Fotograf:
Gilde
Fylt svinefilet med grillet rotgrønnsaker og poteter inneholder
118 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Fylt svinefilet med grillet rotgrønnsaker og poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt svinefilet med grillet rotgrønnsaker og poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt svinefilet med grillet rotgrønnsaker og poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.91 | 1 059.69 | Kcal |
Protein | 3.19 | 28.67 | gram |
Karbohydrat | 4.09 | 36.76 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 12.76 | gram |
Fett | 9.55 | 85.83 | gram |
Mettet fett | 1.17 | 10.52 | gram |
Salt | 0.66 | 5.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.85 | Kr 43.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 595 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Svinefilet
Reinskjær fileten og lag et hulrom tvers gjennom (bruk et knivstål). Spekk, hvitløk, sitronskall, salvie, hasselnøtter og svart pepper knuses forsiktig i morter. Fyll dette i fileten. Det som er til overs legges rundt. La fileten få ligge i olivenolje natten over. Legg den deretter på god og varm grill og snus jevnlig rundt til den er stekt og saftig.
Grillet rotgrønnsaker og poteter
Kutt rotgrønnsakene og potetene i 1,5 cm tykke skiver. Kok opp kraft og olivenolje sammen med sjalottløk, hvitløk og chili. Ha i grønnsakene og kok til de er møre, ca 5 min. Tøm av kraften og avkjøl. NB! Kraften skal brukes som kald dressing. Når grønnsakene er avkjølt blandes soyasaus og gressløk sammen med grønnsakene. Smak til med litt salt. Før grønnsakene legges på grillen må de tørkes godt i papir.
Fenikkel salat
Vask og renskjær fenikkelen. Del den først i 4 båter, deretter skjæres den i tynne stilker og blandes med salt og sitron. La det ligge i ca 15 minutter. Vask salaten godt og riv den i biter som blandes sammen med fenikkelen.
Til slutt
Kjøttet legges på en seng av grillet potet og rotgrønnsaker. Ha på dressing og legg fenikkelsalaten på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24709)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Lesere:
7025 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift