Fotograf:Kylling.no
Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampende neper inneholder 120 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampende neper har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pensle kalkunbrystet med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Stek brystet i ovnen ved 180 C i ca 30 minutter.
Vak og skrell nepene. Riv dem i tynne strimler på en matprosessor eller på et rivjern. Ha nepene i formen med stekesjyen. Hell over vin. Sett formen inn i stekeovnen og damp nepene i ca 5 minutter.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe med hvitvin og buljong. Kok sausen i 3 minutter. Visp sammen eggeplomme og fløte og bland med litt av sausen. Hell blandingen tilbake i resten av sausen. Varm opp til det tykner uten at det koker. Smak til med salt, pepper og presset sitron.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 13355)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-05-10
Oppdatert dato:2018-12-29