| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 106.59 | 374.26 | Kcal |
| Protein | 22.53 | 79.11 | gram |
| Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 1.83 | 6.43 | gram |
| Mettet fett | 0.65 | 2.28 | gram |
| Salt | 0.20 | 0.70 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 14.46 | Kr 50.77 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 3 511 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Helstekt kalkunbryst med bakte poteter.
Kalkunbryst med løk og sjampinjong.
Kalkunfilet med pistasjesaus.
Kalkunfilet med epler.
Marinert og fylt kalkunbryst.
Kalkun- og lakseflette.
Urtestekt kalkunbrystfilet 2.
Helstekt kalkun enkel.
Kalkunfilet fylt med frukter.
Kalkunburger med spinat.
Urtestekt kalkun med rødkålkompott.
Kalkunfilet med chilibakte mandelpoteter.
Kalkunmedaljong med rødvinssaus.
Krydret kalkunfilet.
Kalkunmedaljong ”black and white”.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.