Fotograf:Kylling.no
Appelsinglaserte kalkunlår med appelsinsaus inneholder 111 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Appelsinglaserte kalkunlår med appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret og tilsett soya, honning, appelsinsaft, salt og ingefær. Pensle kalkunlårene med blandingen. Stek dem ved 175°C i 70 minutter. Pensle flere ganger i løpet av steketiden med appelsinsjyen. Hell av sjyen som dannes og bruk den til kraften til appelsinsausen. Skjær lårene i skiver og server med saus og kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 1313)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-09-07
Oppdatert dato:2019-01-03