Fotograf:Kylling.no
Kalkunsatay med couscous inneholder 159 Kalorier, 11 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Kalkunsatay med couscous har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Skrell ingefær og riv fint. Skjær vårløk i ringer og hakk dem fint. Varm olje med kokos i pannen. Tilsett løk, hvitløk, ingefær og vårløk. Fres det under omrøring over noen minutter ved svak varme. Tilsett tabasco, kokosmelk og sukker. Kok opp under omrøring. Kjør alt raskt sammen i en matprosessor.
Træ kalkunstrimler på trespydene. Legg dem i en form. Hell marinaden over. Snu og vend så alt blir dekket. La det stå kaldt natten over. Før steking tørkes noe av marinaden bort. Legg spydene på en oljet rist over langpannen øverst i stekeovnen. Stek ved 250 °C eller under grillen noen minutter på hver side.
Couscous:
Ha couscous i en bolle og hell over kokende vann. La dem svelle noen minutter. Fres løk og krydder i smøret og bland det inn i couscosen. Dryss over korinter og pynt med litt rødløk.
Server varme kalkunspyd med couscousen og resten av marinaden som saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 3440)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-02-14
Oppdatert dato:2019-01-02