Hjemmebrygget øl inneholder
15 Kalorier,
4 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Hjemmebrygget øl har ingen allergener
Hjemmebrygget øl er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 24 lesere
Lesere:
32477 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hjemmebrygget øl med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 15.47 | 2 314.31 | 154.29 | Kcal |
Protein | 0.03 | 4.49 | 0.30 | gram |
Karbohydrat | 3.80 | 568.48 | 37.90 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 4.49 | 0.30 | gram |
Fett | 0.01 | 1.50 | 0.10 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.04 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.11 | Kr 16.46 | Kr 1.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 14 960 totalt | 14 960 pr porsj | 997 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
liter
Einerkvister, de støtte einebærene og humlen kokes 15 minutter og siles. Oppkoket kalles lågen.
Kandissukkeret kokes i 1 liter av einerlågen før det has oppi. Sukkeret brunes i pannen og spes med 1 liter kokende vann, og siles i det øvrige.
Gjæren røres ut i 1 dl av lågen og has i. La det stå tildekket på et lunt sted, og rør flere ganger den første dagen før det skummes godt. La det stå videre uten å røre i det, men det skal skummes godt.
Etter ca 2 døgn has ølet på flasker og oppbevares i kjeller. Holdbarheten er 2-3 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13650)
Kategori:
Ølbrygging
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift