Fotograf:Rosemarie Pettersen Vår hjemmelagde ranchdressing som vi bruker til dipp, salat og ved siden av forskjellige retter som saus. Dette er en amerikansk dressing men istedenfor å betale dyrt for denne på butikken kan du her lage den selv til en langt lavere pris.
Denne dressingen fins og i en "tørr" versjon hvor det brukes tørre urter og hvitløk, løk salt.
Da blandes alt sammen og lar stå å trekke i kjøleskapet.
Oppskriften inneholder 430 Kalorier, 3 g Karbo, 2 g Protein og 45 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Knus hvitløken og bland med saltet til en krem. Hakk alle urter godt. Bland så alt sammen i en bolle evt bruk en stavmikser. Tynn evt ut med litt kefir. Settes kaldt og brukes til dipp, salat og ved siden av middagen, grillmat ol.
PS
Vi anbefaler på det varmeste å lage opp denne til bruk hjemme istedenfor thousand island, rømmedressing og alle kjøpte dressinger. Prøv først og juster litt evt med råvarene. Den holder noen dager i kjøleskapet og er helt utrolig anvendelig til alt mulig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Rosemarie Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33237)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dressing Innlagt dato:2017-08-19
Oppdatert dato:2017-08-19
Lesere: 1178 totalt.