Hell juleølet på noen fine flasker og lag gjerne dine egne etiketter for å gi gaven et ekstra personlig preg. Oppskriften inneholder
17 Kalorier,
4 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Hjemmelagd tomtebrygg er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,1 poeng fra 8 lesere
Lesere:
15681 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd tomtebrygg med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 17.40 | 3 660.96 | 183.05 | Kcal |
Protein | 0.03 | 6.31 | 0.32 | gram |
Karbohydrat | 4.31 | 906.82 | 45.34 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 4.21 | 0.21 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.27 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.19 | Kr 39.98 | Kr 2.00 | .- |
Hele oppskriften veier | 21 040 totalt | 21 040 pr porsj | 1 052 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 99,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
liter
Bruk en stor bøtte, blandekar el.
Varm opp vannet til ca 30 grader, løs opp sukker og gjær, tilsett tomtebrygg.
Sett lunt noen dager, gjerne på varmekabler, og fjern skummet som danner seg.
Hell ølet over på rene flasker, skru igjen og sett kaldt noen uker.
For en variasjon i smak, bytt ut en del av sukkeret med sirup, maltekstrakt eller mørk sirup.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29788)
Tilberedningstid:
Lang tid
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ølbrygging
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-24
Oppdatert dato:2012-10-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift