Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hjerteskjell-quiche oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hjerteskjell-quiche



Hjerteskjell-quiche inneholder 145 Kalorier, 12 g Karbo, 5 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Hjerteskjell-quiche har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjerteskjell-quiche er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grhvetemel
300grMargarin
1dlvann, iskaldt

Fyll:

500grhjerteskjell
1stk storløk
200grsjampinjonger
500grspinat, fersk
2stkvårløk
3stktomater
kajennepepper
1feddhvitløk
olivenolje
8stkegg
2dlmelk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Hjerteskjell-quiche!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.791 183.74Kcal
Protein4.5837.44gram
Karbohydrat12.1098.92gram
Kostfiber1.199.73gram
Fett8.4168.76gram
Mettet fett1.9515.94gram
Salt0.231.89gram
Pris på oppskriftenKr 4.30Kr 35.15Kroner
Hele oppskriften veier3 270 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk fingrene til å smuldre margarin inn i melet. Ha i vann og arbeid det forsiktig inn i blandingen med fingrene. Ikke jobb for mye med deigen for da blir den seig og vil trekke seg sammen under steking. Pakk deigklumpen i plastfolie og legg den i kjøleskapet en time.

Kjevle deigen ut til en tynn leiv og kle fire passende porsjonsformer, eventuelt en stor paiform. Trykk deigen godt nedi og opp langs kantene. Skjær deigen slik at den henger litt over kanten på formen. Legg formen med deig i fryseren en time. Ta formen ut og dekk deigbunnen med aluminiumsfolie. Trykk folien lett nedtil over det hele. Strø på ris, tørkede erter eller noe annet, slik at folien holder seg på plass. Uten folie blåses deigen opp og blir helt ubrukelig. Stek bunnen i rundt 20 minutter i ovn på 160 C.

Skjær løk, hvitløk og sjampinjong i små terninger. Skjær vårløk i tynne skiver. Fjern den grove stilken på spinatbladene. Vask spinaten flere ganger for å få bort all jord og sand. Ta spinaten i hendene og rist ut vannet. Tørk med kjøkkenpapir. Skjær tomatene i skiver.

Ha olje i en kjele og fres løk, hvitløk, sjampinjong og vårløk i 1 minutt. Tilsett hjerteskjellene og legg på lokk. Etter 2-3 minutter har de åpnet seg. Ta skjellene ut og legg dem til side. Legg spinaten i kjelen og la spinaten og de andre grønnsakene syde i 1 minutt. Dra kjelen av platen.

Plukk skjellmaten ut av skjellene og fordel på paibunnen. Fordel vårløk, løk, hvitløk, spinat og sjampinjong over. Pisk sammen egg og melk, pluss den væsken som er igjen i kjelen. Krydre med salt og pepper, og hell eggemassen over grønnsakene og skjellmaten i paibunnen. Legg tomatskivene på toppen og dryss litt kajennepepper over. Stek quichen i rundt 20 minutter i ovn på 180 C.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7873)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 1712 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skjell med chili og lime.Skjell med chili og lime.
Denne retten har 92,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert oskjell.Gratinert oskjell.
Denne retten har 171,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.