Hjortekaker inneholder
106 Kalorier,
5 g Karbo,
14 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hjortekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjortekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjortekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.54 | 241.06 | Kcal |
Protein | 14.46 | 33.03 | gram |
Karbohydrat | 4.52 | 10.32 | gram |
Kostfiber | 0.23 | 0.53 | gram |
Fett | 3.24 | 7.40 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 3.97 | gram |
Salt | 1.08 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.38 | Kr 30.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 914 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 17,13 % | | |
Fremgangsmåte:
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin for å lette arbeidet. Bland kjøttdeig, egg, potetmel og krydder. Spe deretter med melk og jevn godt i blandingen.
Stek i smør på middels varme, lag god, fyldig saus gjerne med mye fløte og server med melne poteter, erterstuing og rørte tyttebær.
Den fyldige konsistensen på retten bidrar sammen med den karakteristiske muskatsmaken, ypperlig til å finne særpreget for hjort.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kystvilt
(Intern: 10000)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
43742 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift