Hønsegryte fra Toulouse inneholder
130 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hønsegryte fra Toulouse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hønsegryte fra Toulouse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hønsegryte fra Toulouse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.02 | 489.10 | Kcal |
Protein | 16.17 | 60.83 | gram |
Karbohydrat | 2.92 | 10.98 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 2.07 | gram |
Fett | 5.84 | 21.97 | gram |
Mettet fett | 1.48 | 5.57 | gram |
Salt | 0.18 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.19 | Kr 19.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 009 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
(Poule au pot à la Toulousaine)
Krydre fuglen inni og utenpå med salt og pepper.
Varm melken i en liten kjele og skuldre loffen i. Rør til en jevn røre. Ta kjelen bort fra varmen og la det avkjøle.
Finhakk 2 hvitløkfedd. Hakk skinke og kyllinglever i en food processor.
Knekk eggene i en bolle og pisk dem med gaffel. Tilsett hvitløk, hakket skinke og lever, melkeloffen, persille, salt, pepper og muskat. Blandes godt sammen med en treskje. Ha fyllet i hønen og sy igjen åpningen med bomullstråd.
Skrell løken og stikk i kryddernelliker. Bind sammen urtekvasten. Hell 3 liter vann i en stor kjele. Legg resten av innmaten i sammen med løk, gulrot og stilkselleri, de 2 gjenværende hvitløkfeddene, hele pepperkorn og urtekvasten. La alt få koke opp og legg i hønen. Krydre med salt, legg på lokk og la alt få småkoke forsiktig i 3 timer.
Ta opp fuglen, skjær den i pene serveringsstykker og hell på litt kraft så den holder seg varm. Sil kokekraften i en terrin. Server først suppen med ristet loff og så høne og fyll som egen rett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6237)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere:
4280 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift