Fotograf:
Studio Dreyer-Hensley
Denne spennende marinaden med kombinasjon av honnning og hvitløk passer godt til både steinbit, breiflabb, kveite, laks og makrell. Oppskriften inneholder
150 Kalorier,
19 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honning- og hvitløksmarinade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2479 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honning- og hvitløksmarinade!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 150.25 | 107.50 | Kcal |
| Protein | 1.22 | 0.87 | gram |
| Karbohydrat | 19.18 | 13.72 | gram |
| Kostfiber | 1.97 | 1.41 | gram |
| Fett | 7.19 | 5.14 | gram |
| Mettet fett | 1.00 | 0.72 | gram |
| Salt | 0.78 | 0.56 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 3.79 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 286 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 51,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv ingefær, og press hvitløk.
Press saften av sitron, og bland med de andre ingrediensene til marinaden.
Smak til med litt pepper, og ev. salt og sukker.
La fisken ligge og marinere i 2-4 timer i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32062)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Marinade
Innlagt dato:2015-06-26
Oppdatert dato:2015-06-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift