Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Honningkake fra Basel oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Honningkake fra Basel



Honningkake fra Basel inneholder 365 Kalorier, 65 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Honningkake fra Basel har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Honningkake fra Basel er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grhonning,
250grfarin,
200grmandler
100grsukat,
100grapsikat,
2tskanel,
1tsnellik,
1stksitron, saft og skallet
4sskonjakk,
1tsbakepulver
Ca 750grhvetemel

Glasur:

125grmelis,
Ca 1ssvarmt vann,
100grskåldede mandler




Kalorier og næringsinnhold i Honningkake fra Basel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier365.348 310.02692.50Kcal
Protein6.73153.0812.76gram
Karbohydrat65.281 484.86123.74gram
Kostfiber3.0068.245.69gram
Fett7.44169.2314.10gram
Alkohol0.62 %14.101.18gram
Mettet fett0.6013.651.14gram
Salt0.081.760.15gram
Pris på oppskriftenKr 6.59Kr 149.90Kr 12.49.-
Hele oppskriften veier2 275 totalt2 275 pr porsj190 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Stekes ved ca. 175 C i ca. 15 minutter.

Varm honningen til den smelter. Trekk kokekaret fra varmen og rør inn sukkeret. Skåld og grovhakk mandlene og bland dem i honningmassen sammen med sukat, apsikat, krydder, sitronsaft og revet sitronskall, samt konjakk. Bland bakepulveret i melet og rør det inn. Legg deigen i et centimetertykt lag i papirkledd liten langpanne. Stek kaken midt i ovnen.

Skjær den i kvadrater mens den ennå er varm. Lag glasur av melis og varmt vann og smør det over kakene når de er kalde.

Pynt med mandler.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21241)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Sveits
Innlagt dato:2005-12-26
Oppdatert dato:2005-12-26
Lesere: 3679 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.