Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Honningkake fra Basel




Oppskriften inneholder 363 Kalorier, 65 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oppskriften er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grhonning,
250grfarin,
200grmandler
100grsukat,
100grapsikat,
2tskanel,
1tsnellik,
1stksitron, saft og skallet
4sskonjakk,
1tsbakepulver
Ca 750grhvetemel

Glasur:

125grmelis,
Ca 1ssvarmt vann,
100grskåldede mandler


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Honningkake fra Basel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier363.288 263.17688.60Kcal
Protein6.73153.0812.76gram
Karbohydrat65.281 484.86123.74gram
Kostfiber3.1471.425.95gram
Fett7.18163.3213.61gram
Alkohol0.62 %14.101.18gram
Mettet fett0.5813.191.10gram
Salt0.081.760.15gram
Pris på oppskriftenKr 6.59Kr 149.90Kr 12.49.-
Hele oppskriften veier2 275 totalt2 275 pr porsj190 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Stekes ved ca. 175 C i ca. 15 minutter.

Varm honningen til den smelter. Trekk kokekaret fra varmen og rør inn sukkeret. Skåld og grovhakk mandlene og bland dem i honningmassen sammen med sukat, apsikat, krydder, sitronsaft og revet sitronskall, samt konjakk. Bland bakepulveret i melet og rør det inn. Legg deigen i et centimetertykt lag i papirkledd liten langpanne. Stek kaken midt i ovnen.

Skjær den i kvadrater mens den ennå er varm. Lag glasur av melis og varmt vann og smør det over kakene når de er kalde.

Pynt med mandler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21241)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Sveits

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.