Honningkake fra Basel inneholder
365 Kalorier,
65 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Honningkake fra Basel har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningkake fra Basel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Honningkake fra Basel med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 365.34 | 8 310.02 | 692.50 | Kcal |
Protein | 6.73 | 153.08 | 12.76 | gram |
Karbohydrat | 65.28 | 1 484.86 | 123.74 | gram |
Kostfiber | 3.00 | 68.24 | 5.69 | gram |
Fett | 7.44 | 169.23 | 14.10 | gram |
Alkohol | 0.62 % | 14.10 | 1.18 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 13.65 | 1.14 | gram |
Salt | 0.08 | 1.76 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.59 | Kr 149.90 | Kr 12.49 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 275 totalt | 2 275 pr porsj | 190 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Stekes ved ca. 175 C i ca. 15 minutter.
Varm honningen til den smelter. Trekk kokekaret fra varmen og rør inn sukkeret. Skåld og grovhakk mandlene og bland dem i honningmassen sammen med sukat, apsikat, krydder, sitronsaft og revet sitronskall, samt konjakk. Bland bakepulveret i melet og rør det inn. Legg deigen i et centimetertykt lag i papirkledd liten langpanne. Stek kaken midt i ovnen.
Skjær den i kvadrater mens den ennå er varm. Lag glasur av melis og varmt vann og smør det over kakene når de er kalde.
Pynt med mandler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21241)
Kategori:
Småkaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Sveits
Innlagt dato:2005-12-26
Oppdatert dato:2005-12-26
Lesere:
3805 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.