Hummer med kremet limemousseline inneholder
96 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Hummer med kremet limemousseline har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummer med kremet limemousseline er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummer med kremet limemousseline!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.45 | 534.57 | Kcal |
Protein | 4.45 | 24.66 | gram |
Karbohydrat | 1.67 | 9.26 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 4.16 | gram |
Fett | 6.99 | 38.74 | gram |
Mettet fett | 4.07 | 22.56 | gram |
Alkohol | 1.08 % | | | |
Salt | 0.59 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.93 | Kr 55.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 326 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og rens grønnsakene og skjær dem i biter. Gulrot, purre og knollselleri forvelles noen minutter i vin med en smørklatt i. Skjær selleristilker i biter.
Til sausen:
Rens sjalottløk og skjær i skiver. Ha dem i en kjele med kraft, vermut og fløte. La det koke inn til 5-6 dl. Sil av løken. Pisk inn smør i klatter. Ha eggeplommer i en bolle og pisk dem for hånd noen minutter. Sett bollen i vannbad og pisk inn den innkokte kraften, litt etter litt. Smak den lette sausen til med salt og limesaft. La sausen stå over vannbad, men pass på at den ikke blir for varm.
Fordel halve hummeren på tallerknene. Ha de dampende grønnsakene over, med stilkselleri på toppen. Hell sausen rundt, og server med ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2158 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7760)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift