Hummerfrikassé inneholder
50 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Hummerfrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummerfrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummerfrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 49.87 | 221.49 | Kcal |
Protein | 5.49 | 24.38 | gram |
Karbohydrat | 0.62 | 2.75 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.67 | gram |
Fett | 2.38 | 10.57 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 6.31 | gram |
Alkohol | 0.53 % | | | |
Salt | 0.28 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.51 | Kr 46.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 777 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hummerlegges i kokende vann til den er livløs, ca 3 minutter. Avkjøl i isvann. Klør og hale skilles fra hummerkroppen. Halen deles opp i koteletter mellom leddene med skallet på. Klørne deles i to.
Hodet kuttes opp og freses godt til det blir gyllent, sammen med hvitløk, løk og estragon. Tomatpuré has i til slutt sammen med hvitvinen. Kok så dette opp og la det småkoke i 20-25 minutter. Sil av kraften og reduser ned til ca 3 dl. Rør inn det kalde smøret og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2418 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7846)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.