Hummerstuing inneholder
56 Kalorier,
1 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hummerstuing har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummerstuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummerstuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.66 | 930.36 | Kcal |
Protein | 1.78 | 29.75 | gram |
Karbohydrat | 0.87 | 14.54 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.50 | gram |
Fett | 5.00 | 83.58 | gram |
Mettet fett | 3.19 | 53.32 | gram |
Salt | 2.04 | 34.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.08 | Kr 51.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 343 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok hummeren i saltet vann. Knus hummerskallet og alt spiselig avfall fra hummeren i en morter. Bland dette godt med kaldt smør til smøret er farget rosa. Kok opp alt og sil av smøret. Hummersmør og mel blandes over varmen. Kraft og fløte spes på og kokes 8-10 minutter. Tilsett krydder og salt.
Hummerkjøttet skjæres i ikke alt for små biter og legges i sausen som så vidt bare koker opp igjen. Koker stuingen blir hummeren seig.
Stuingen kan fylles i butterdeigbåter eller paideig før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2936 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7845)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift