Hurtigstekt kylling og chili inneholder
126 Kalorier,
13 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Hurtigstekt kylling og chili har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hurtigstekt kylling og chili er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7045 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hurtigstekt kylling og chili!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.64 | 875.40 | Kcal |
Protein | 8.37 | 58.32 | gram |
Karbohydrat | 13.03 | 90.79 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 4.67 | gram |
Fett | 4.30 | 29.96 | gram |
Mettet fett | 1.87 | 13.03 | gram |
Salt | 7.67 | 53.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.55 | Kr 59.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 787 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen opp i en gryte ved medium varme. Tilsett løk, hvitløk, koriander og chili og lynstek i 2-3 minutter, til løken er gylden og mør.
Tilsett kylling til løkblandingen og lynstek i 2-3 minutter, til kjøttet er brunet og gjennomstekt.
Rør champignon i og stek videre i 1 minutt. Ta kyllingblandingen opp av gryten og sett til side.
Rør risen i samme gryte og sauter ved medium varme i 2 minutter. Hell kyllingkraften i og kok opp. Skru ned platen, legg lokk på gryten og la retten syde i 15 minutter. Ta gryten av platen og la den stå med lokk i 5 minutter.
Hell kyllingblandingen, vårløk, agurk og fiskesaus ned til risen og bland alle ingredienser omhyggeligt. Sett gryten tilbake på platen ved lav varme i 3- 4 minutter, mens der av og til røres, til retten er varmet godt gjennom.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 20841)
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-11-11
Oppdatert dato:2005-11-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift