Hvitløkspekket kalkunlår inneholder
93 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hvitløkspekket kalkunlår har ingen allergener
Hvitløkspekket kalkunlår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
16686 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløkspekket kalkunlår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.50 | 622.33 | Kcal |
Protein | 8.63 | 58.06 | gram |
Karbohydrat | 6.52 | 43.87 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 9.22 | gram |
Fett | 3.24 | 21.80 | gram |
Mettet fett | 0.87 | 5.85 | gram |
Salt | 0.21 | 1.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.36 | Kr 49.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag små snitt i låret med en spiss kniv og fyll dem med persille og biter av hvitløk. Pensle låret med olje tilsatt salt og pepper. Legg potetene skåret i skiver og grovdelte grønnsaker i en stor ildfast form. Hell på hønsebuljong, noen klatter smør og kvister av rosmarin. Legg lårene på toppen. Stek midt i ovnen ved 180 °C i ca 1 time. Server med nykokt brokkoli og sjyen som har dannet seg i formen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2391)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift