Hvitt formbrød glutenfritt inneholder
156 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hvitt formbrød glutenfritt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitt formbrød glutenfritt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5121 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvitt formbrød glutenfritt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 155.74 | 963.94 | 43.82 | Kcal |
Protein | 3.36 | 20.80 | 0.95 | gram |
Karbohydrat | 20.92 | 129.48 | 5.89 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 11.51 | 0.52 | gram |
Fett | 6.10 | 37.76 | 1.72 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 12.01 | 0.55 | gram |
Salt | 1.02 | 6.31 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.46 | Kr 27.60 | Kr 1.25 | .- |
Hele oppskriften veier | 619 totalt | 619 pr porsj | 28 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Smul gjæren i bakebollen. Smelt matfettet og tilsett melk eller vann. Varm dette til fingervarmt., og hell det over gjæren. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett husk og la det svelle i 10 minutter.
Bland i egget sammen med salt og mesteparten av melblandingen. Arbeid deigen kraftig i maskinen og tilsett resten av melblandingen mens maskinen går.
Smør en avlang form som rommer ca 1 ½ liter med matfett og strø den med frø eller hirseflak. Fyll deigen i formen og glatt til overflaten. Strø eventuelt litt frø eller hirse oppå. Dekk formen med en bakeduk og la den heve i 45-60 minutter.
Stek på nederste rille ved 200 C i 30-40 minutter. La brødet stå en stund i formen før det hvelves ut. La det avkjøles under bakeduk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5916)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift