Indisk risrett med reker inneholder
148 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Indisk risrett med reker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Indisk risrett med reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5966 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Indisk risrett med reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.18 | 549.22 | Kcal |
Protein | 6.02 | 22.31 | gram |
Karbohydrat | 9.14 | 33.88 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 1.45 | gram |
Fett | 9.64 | 35.73 | gram |
Mettet fett | 5.74 | 21.28 | gram |
Salt | 0.60 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.22 | Kr 15.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 483 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,67 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok ris i lettsaltet vann, under lokk over svak varme i ca 20 minutter.
Hardkok egg 8-10 minutter, avkjøl i kaldt vann, skrell dem og skjær dem i båter. Sil rekene, finhakk sjampinjongen.
Smelt smør og karri i gratengen, legg i løk og fres den til den blir myk, tilsett eplehakket. Dryss mel over, tilsett melk og fløte, rør godt om. Smak til med krydder. Bland inn sjampinjongen.
Smør et ildfast fat og legg risen ut over bunnen. Legg på eggebåter og reker. Hell gratengen over og dryss på ost.
Gratiner ved 250 C i ca 5 minutter eller til gratengen er lyst gyllen.
Ovnsvarme kuvertrundstykker er et godt følge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9198)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
India
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift