1 1/2 hjerte,
1/3 lever,
1/2 l melk,
salt og krydder,
2 løk,
5-6 ss hvetemel,
2 ss potetmel.
Fremgangsmåte:
Lever, hjerte og løk males sammen i kjøttkvern; mel, krydder og til slutt melk blandes i. Lag en røre av det hele og hell den i en godt smurt stekeovnspanne eller ildfast form. Ha noen smørklatter på før den settes i ovnen ved 200-250 °C i ca. 45 minutter.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18371)
Kategori:
Ovnsrett Land:
Norge Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-08-02
Oppdatert dato:2004-08-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.