Italiensk påsketerte inneholder
245 Kalorier,
14 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Italiensk påsketerte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italiensk påsketerte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4774 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Italiensk påsketerte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.61 | 3 937.00 | 984.25 | Kcal |
Protein | 5.70 | 91.74 | 22.94 | gram |
Karbohydrat | 13.88 | 223.40 | 55.85 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 29.45 | 7.36 | gram |
Fett | 18.07 | 290.84 | 72.71 | gram |
Mettet fett | 11.04 | 177.69 | 44.42 | gram |
Salt | 0.35 | 5.65 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.13 | Kr 66.47 | Kr 16.62 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 610 totalt | 1 610 pr porsj | 402 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Smuldre smøret i melet, tilsatt iskaldt vann og arbeid deigen smidig. Gjør dette så raskt som mulig, slik at deigen ikke tar varme fra fingertuppene dine. Dekk med plast og la den stå kaldt en times tid.
Skjær skinken i små terninger. Fres dem i smør i en stekepanne, strø over mel og spe med fløte og terningbuljong. Trekk pannen fra varmen og rør inn eggeplommer og 2 ss revet ost.
Kle en form (paiform eller springform) med 2/3 av deigen, prikk den med en gaffel, og strø over 1 ss revet ost.
Forvell broccolien i kokende vann 2 minutter, la den renne av og avkjøles. Legg broccolien i formen og dekk med sausen.
Del resten av deigen i remser som legges over paien som gitterlokk. Pensle med egg, stek paien ved 225 C i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13248)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift