Italienske kjøttboller 2 inneholder
86 Kalorier,
9 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Italienske kjøttboller 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italienske kjøttboller 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5694 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italienske kjøttboller 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.66 | 382.35 | Kcal |
Protein | 7.05 | 31.47 | gram |
Karbohydrat | 9.33 | 41.65 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 7.99 | gram |
Fett | 1.84 | 8.21 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 3.39 | gram |
Salt | 0.10 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.96 | Kr 17.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 785 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland brød og melk godt sammen. Tilsett løk, krydder, parmesan, egg, soltørket tomatpesto og karbonadedeig. Bland godt og trill ut små runde kjøttboller.
Trill de i mel og sett dem til side. Varm olje i en stor stekpanne og stek kjøttbollene. En sky lager du lett ved å helle på litt vann. Har du litt kalvebuljong gir det skyen en ekstra god smak.
Ønsker du en saus, hell på litt fløte og la småkoke det noen minutter. Serveres med kokte grønnsaker og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Culinario
(Intern: 1827)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-30
Oppdatert dato:2002-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift