Jødisk fruktkake inneholder
306 Kalorier,
41 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Jødisk fruktkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jødisk fruktkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 12 lesere
Lesere:
11591 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jødisk fruktkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 306.44 | 3 738.38 | 311.53 | Kcal |
Protein | 5.84 | 71.24 | 5.94 | gram |
Karbohydrat | 40.52 | 494.32 | 41.19 | gram |
Kostfiber | 3.62 | 44.16 | 3.68 | gram |
Fett | 12.64 | 154.20 | 12.85 | gram |
Mettet fett | 3.34 | 40.75 | 3.40 | gram |
Salt | 0.20 | 2.46 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.92 | Kr 47.82 | Kr 3.99 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 220 totalt | 1 220 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Arbeid sammen hvetemel med bakepulver, eggeplomme og sammenvispet egg. Tilsett 2 ss margarin.
Arbeid inn så mye vann at det blir en fast deig. Kna deigen lett.
Smør en form med resten av margarinen.
Kjevle halvparten av deigen til en leiv som dekker bunn og kanter i formen.
Kjevle resten av deigen tynt ut og del den i tre stykker, så store som formen.
Skrell eplene og stikk ut kjernehus. Skjær eplene i tynne skiver. Bland alle ingredienser til fyllet. Hell 1/3 av fyllet i formen. Dekk med deig. Fortsett slik med resten av fyllet og deigen.
Pensle kaken med eggehvite og dryss på sukker og kanel. Stek kaken midt i ovnen ved 160 C i ca 1 time og 15 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.
Server kaken skåret i tykke skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8855)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Israel
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift