Fotograf:
Kraft foods
Julekake med frisk frukt inneholder
350 Kalorier,
48 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Julekake med frisk frukt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julekake med frisk frukt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3904 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julekake med frisk frukt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 350.33 | 7 017.50 | 584.79 | Kcal |
Protein | 4.66 | 93.34 | 7.78 | gram |
Karbohydrat | 47.62 | 953.88 | 79.49 | gram |
Kostfiber | 3.06 | 61.30 | 5.11 | gram |
Fett | 13.96 | 279.63 | 23.30 | gram |
Alkohol | 1.35 % | 27.04 | 2.25 | gram |
Mettet fett | 6.46 | 129.40 | 10.78 | gram |
Salt | 0.26 | 5.26 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.48 | Kr 169.86 | Kr 14.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 003 totalt | 2 003 pr porsj | 167 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk smør og sukker lett. Tilsett eggene, ett om gangen, sammen med 1 ss mel til hvert egg. Bland resten av melet med krydderet og bland det i deigen sammen med sirup. Fordel frukt og nøtter jevnt i deigen.
Deigen legges i en smurt form på 1 1/2- 2 liter. Stek kaken på rist på nederste rille ved 150 °C i ca. 3 timer. Dekk kaken til med bakepapir mot slutten av steketiden, slik at den ikke blir for mørk. La kaken avkjøle i formen. Prikk med en trepinne og hell over whisky eller cognac.
Ta kaken ut av formen når den er kald og pakk den i plast eller folie. Legg kaken kjølig lengst mulig før den serveres helst i 4-5 dager slik at den får god tid til å trekke.
Pynt gjerne med mango, rips, coctailbær, sitronmelisse eller annen frisk frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25051)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift