Jordbærmousse på Browniebunn inneholder
336 Kalorier,
26 g Karbo,
5 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Jordbærmousse på Browniebunn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærmousse på Browniebunn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbærmousse på Browniebunn med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 336.00 | 4 790.12 | 479.01 | Kcal |
Protein | 4.88 | 69.57 | 6.96 | gram |
Karbohydrat | 25.70 | 366.39 | 36.64 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 24.52 | 2.45 | gram |
Fett | 23.36 | 333.03 | 33.30 | gram |
Mettet fett | 10.09 | 143.85 | 14.38 | gram |
Salt | 0.20 | 2.84 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.44 | Kr 91.81 | Kr 9.18 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 426 totalt | 1 426 pr porsj | 143 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Varm opp ovnen ved 200 Grader.
Hakk nøttene grovt. Smelt sjokolade og smør i en gryte og tilsett de hakket nøtter.Pisk egg og sukker skummende. Bland vanilje og mel og bakepulver. Rør det med eggemassen og vend til sist sjokoladeblandingen oppi. Hell det hele i en smurt springform og bak bunnen nederst i varm ovn. i ca. 15 min.
Jordbærmousse :
Pisk fløten . Bløt gelatinen i kaldt vann. Blend jordbær ,sukker og vanilje og rør youghurt i blandingen. Smelt gelatinen over et vannbad i vannet som følger med. Rør litt jordbærsaft i og vend så jordbærsausen og til slutt kremen i. Hell blandingen over kaken og sett springformen i kjøleskap i minst 3 timer.
Pynt med friske jordbær og mokkaperler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4046 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22457)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-02
Oppdatert dato:2006-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift