Kald tomatsuppe fra Madrid (Gazpacho madrileno) inneholder
65 Kalorier,
7 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kald tomatsuppe fra Madrid (Gazpacho madrileno) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kald tomatsuppe fra Madrid (Gazpacho madrileno) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kald tomatsuppe fra Madrid (Gazpacho madrileno)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.74 | 303.73 | Kcal |
Protein | 1.25 | 5.86 | gram |
Karbohydrat | 6.51 | 30.54 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 5.58 | gram |
Fett | 3.48 | 16.33 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 2.39 | gram |
Salt | 0.15 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 11.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 877 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del over pepperfrukten og fjern frøstokk og kjerner. Skold, flå og del tomatene, og skrell hvitløkfeddene. Ha alle disse ingrediensene samt sylteagurken og loffskiven i en hurtigmikser og finhakk dem. Sil blandingen og pisk den grundig sammen med eddik, olje og isvann.
Skjær loffskivene til tilbehøret i terninger. Gni stekepannen med en overskåret hvitløkfedd og stek loffterningene i litt smør. Grovhakk løken, skjær pepperfukten i småbiter, der frøstokk og kjerner er fjernet, og slangeagurken i terninger.
Server dette til suppen i små porsjonsboller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6473)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Lesere:
8982 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift