Karis nyttårsform inneholder
317 Kalorier,
34 g Karbo,
4 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Karis nyttårsform har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karis nyttårsform er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karis nyttårsform!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 317.42 | 1 214.29 | Kcal |
Protein | 3.62 | 13.85 | gram |
Karbohydrat | 33.60 | 128.54 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 4.59 | gram |
Fett | 18.46 | 70.62 | gram |
Mettet fett | 9.54 | 36.50 | gram |
Salt | 0.16 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.49 | Kr 17.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 826 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle en langpanne eller en stor ildfast form med kjekssmuler blandet med smør. Gjem ca. 1 kopp av kjeksen. Skrell bananer og skjær i skiver og fordel disse over kjeksen i formen. Ta 1 - 2 cm. tykke isbiter oppå dette. Dryss over nøttene og sett formen til frysing. Smelt resten av smøret sammen med kokesjokolade, sukker og fløtemelk. La blandingen koke og småputre til den blir tykkere.
Ta kjelen av varmen og ha i vaniljesukker. Fordel sjokoladesausen over isen og frys den igjen. Pisk kremfløten og ha den i en sprøytepose med stjernetyll. Strø resten av kjekssmulene over isfatet og sprøyt kremen i pene topper på til slutt. Server med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20409)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-08
Oppdatert dato:2005-10-08
Lesere:
3691 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift