Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake





Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake inneholder 83 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkbrystfileter fra ærfugl

Marinade:

7dlkefirmelk
1ssknuste pepperkorn
5stknelliker, hele
3stklaurbærblad, knuste
5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Syltede rotgrønnsaker:

200grkålrot
100grsellerirot
200grgulrøtter
1stkpurre
8stksjalottløk

Syltelake:

0,5litervann
1tssalt
4dleddik 7 %
250grfarin
1stklaurbærblad
5stkhel pepper
2stknelliker, hele


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.71836.86Kcal
Protein6.3664.35gram
Karbohydrat8.1682.56gram
Kostfiber0.666.68gram
Fett2.5926.21gram
Mettet fett0.989.92gram
Salt0.282.81gram
Pris på oppskriftenKr 12.67Kr 128.20Kroner
Hele oppskriften veier4 047 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland marinaden kald. Legg i ærfuglfiletene og la dem trekke i marinaden 1 døgn.

Samme dag lager du også syltede rotgrønnsaker:

Rens grønnsakene. Kutt dem i 1 cm store terninger. Del purren i ringer, og del sjalottløken i to. Gi alt et raskt oppkok, og kjøl raskt ned. Ha grønnsakene på et glass eller i en bolle hvis du skal bruke dem dagen etter.

Kok opp syltelaken og slå denne varm over grønnsakene.

Under tett lokk har syltede grønnsaker svært lang holdbarhet, men kan også spises etter 1 døgn.

Ta kjøttet opp av marinaden. Tørk av med papir. Brun filetene i gryte. Legg på lokk og la dem trekke 10-15 minutter. La filetene hvile i 10 minutter før du skjærer dem i fine skiver.

Sausen lager du enkelt med å koke ut gryta med et beger créme fraîche. Smak gjerne til med litt rørt tyttebær eller ripsgelé.

Server retten med nystekt brød eller kokte nypoteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8107)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 5196 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.