Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake inneholder
82 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5841 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.86 | 828.26 | Kcal |
Protein | 6.31 | 63.84 | gram |
Karbohydrat | 8.16 | 82.56 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 7.49 | gram |
Fett | 2.50 | 25.30 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 9.61 | gram |
Salt | 0.28 | 2.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.67 | Kr 128.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 047 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland marinaden kald. Legg i ærfuglfiletene og la dem trekke i marinaden 1 døgn.
Samme dag lager du også syltede rotgrønnsaker:
Rens grønnsakene. Kutt dem i 1 cm store terninger. Del purren i ringer, og del sjalottløken i to. Gi alt et raskt oppkok, og kjøl raskt ned. Ha grønnsakene på et glass eller i en bolle hvis du skal bruke dem dagen etter.
Kok opp syltelaken og slå denne varm over grønnsakene.
Under tett lokk har syltede grønnsaker svært lang holdbarhet, men kan også spises etter 1 døgn.
Ta kjøttet opp av marinaden. Tørk av med papir. Brun filetene i gryte. Legg på lokk og la dem trekke 10-15 minutter. La filetene hvile i 10 minutter før du skjærer dem i fine skiver.
Sausen lager du enkelt med å koke ut gryta med et beger créme fraîche. Smak gjerne til med litt rørt tyttebær eller ripsgelé.
Server retten med nystekt brød eller kokte nypoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8107)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift