Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake



Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake inneholder 82 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5841 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkbrystfileter fra ærfugl

Marinade:

7dlkefirmelk
1ssknuste pepperkorn
5stknelliker, hele
3stklaurbærblad, knuste
5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Syltede rotgrønnsaker:

200grkålrot
100grsellerirot
200grgulrøtter
1stkpurre
8stksjalottløk

Syltelake:

0,5litervann
1tssalt
4dleddik 7 %
250grfarin
1stklaurbærblad
5stkhel pepper
2stknelliker, hele




Næringsdeklarasjon for Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsake!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.86828.26Kcal
Protein6.3163.84gram
Karbohydrat8.1682.56gram
Kostfiber0.747.49gram
Fett2.5025.30gram
Mettet fett0.959.61gram
Salt0.282.84gram
Pris på oppskriftenKr 12.67Kr 128.20Kroner
Hele oppskriften veier4 047 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo39,87 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland marinaden kald. Legg i ærfuglfiletene og la dem trekke i marinaden 1 døgn.

Samme dag lager du også syltede rotgrønnsaker:

Rens grønnsakene. Kutt dem i 1 cm store terninger. Del purren i ringer, og del sjalottløken i to. Gi alt et raskt oppkok, og kjøl raskt ned. Ha grønnsakene på et glass eller i en bolle hvis du skal bruke dem dagen etter.

Kok opp syltelaken og slå denne varm over grønnsakene.

Under tett lokk har syltede grønnsaker svært lang holdbarhet, men kan også spises etter 1 døgn.

Ta kjøttet opp av marinaden. Tørk av med papir. Brun filetene i gryte. Legg på lokk og la dem trekke 10-15 minutter. La filetene hvile i 10 minutter før du skjærer dem i fine skiver.

Sausen lager du enkelt med å koke ut gryta med et beger créme fraîche. Smak gjerne til med litt rørt tyttebær eller ripsgelé.

Server retten med nystekt brød eller kokte nypoteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8107)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 257,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.