Fotograf:Knut Pettersen En enkel og utrolig god gryterett. Vi brukte karbonadedeig, men alt av slike deiger kan brukes. Pass på å smake til før servering. Soyasaus setter prikken over i(en), men vi pleier å ha i litt cayennepepper + litt magisk krydderblanding. Server med poteter eller brød. En gryte som absolutt anbefales.
Brun kjøttdeig i olje og ha i kålen. Brun lett.
Tilsett gulrot, salt, pepper, krydder, vann og soyasaus.
Rør rundt og la surre i 15 minutter til kålen er myk.
Smak til med krydder
Rør inn rømme før servering
Server med poteter eller brød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 2118967348)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-02-17
Oppdatert dato:2016-02-17