Kjøttpostei fra Tours (Rillettes) inneholder
347 Kalorier,
0 g Karbo,
12 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Kjøttpostei fra Tours (Rillettes) har ingen allergener
Kjøttpostei fra Tours (Rillettes) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttpostei fra Tours (Rillettes)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 346.83 | 3 988.55 | Kcal |
Protein | 11.87 | 136.51 | gram |
Karbohydrat | 0.19 | 2.19 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 1.38 | gram |
Fett | 33.15 | 381.23 | gram |
Mettet fett | 12.52 | 143.98 | gram |
Salt | 2.68 | 30.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.88 | Kr 125.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 150 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern svoren og skjær flesket i store terninger.
Varm smultet i en tykkbunnet gryte. Brun flesketerningene lett.
Hell vann over, tilsett krydder og kok flesket ved svak varme til det er godt kokt. Rør forsiktig i gryten av og til, så det ikke legger seg ved i bunnen.
Hell flesket i en sikt og la fettet dryppe av.
Plukk flesket i små stykker med to gafler.
Smak til med mer salt og pepper.
Fordel massen i små stentøykrukker. Når det er kaldt, helles et tynt lag fett over. Dekk med papir.
Serveres på brød. Kan oppbevares et par uker på kjølig sted, men bør stå fremme en stund før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8184)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere:
3884 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift