Kjøttsalat med makaroni



Kjøttsalat med makaroni inneholder 256 Kalorier, 19 g Karbo, 14 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Kjøttsalat med makaroni har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kjøttsalat med makaroni er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2603 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
600grroastbiff, helst av kalv
2blad(er)salvie
3ssolivenolje
1stkløk
1dlhvitvin
1kvist(er)rosmarin
500grmakaroni
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

200grtunfisk i olje
1stksitron, saften
2stk filetansjosfileter
2sskapers
2ssstekesjy fra kjøttet
2dlmajones




Næringsdeklarasjon for Kjøttsalat med makaroni!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier255.59816.78Kcal
Protein14.3845.95gram
Karbohydrat19.1761.26gram
Kostfiber1.394.44gram
Fett12.7940.87gram
Mettet fett1.374.38gram
Alkohol0.50 %
Salt0.662.11gram
Pris på oppskriftenKr 12.29Kr 39.27Kroner
Hele oppskriften veier1 917 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo30 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Surr kjøttet med bomullshyssing til en jevn form. Stikk salviebladene inn under surringen, og brun kjøttet i oljen. Dryss på salt og pepper, og ta det opp.

Hakk løken, og brun den. Legg kjøttet tilbake i gryten, hell på vin, tilsett rosmarin, og la kjøttet surre under lokk i 20-30 minutter, avhengig av tykkelsen. Ta kjøttet opp, og avkjøl det. Sil sjyen.

Kok makaronien etter anvisning på pakken, sil kokevannet fra, og spyl makaronien i kaldt vann.

Bland tunfisk, ansjos og sitronsaft med halvparten av kapersen. Rør inn stekesjy og majones.

Skjær kjøttet i tynne skiver, og bland det med makaronien og resten av kapersen. Drypp litt av sausen over, og server resten ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6698)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.