Fotograf:Rosemarie Rodriguez Dette er god mat, og særlig her hvor vi får litt eksotisk smak. Akkurat beinløse fugler er det kanskje noen som husker fra gamle dager, men dette er en rett som nå jeg syntes er helt opp til dagens krav til middager. Bruk ris, poteter eller annet tilbehør.
Oppskriften inneholder 179 Kalorier, 6 g Karbo, 11 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær av skorpen på loffen og smuldre innmaten i en bolle. Ha i melk og egg, og rør sammen. Rør så inn kjøttdeigen, hakket løk, hakket hvitløk og ingefær, hakket oliven, kapers og krydre med hvit pepper, gressløk og buljong. Evt en dash tabasco.
Rør godt sammen og fukt hendene med vann. Form avlange pølser som er tykkere på midten. Såkalte beinløse fugler.
Surr en stor skive bacon rundt hver fugl. Sett stekeovnen på 200 grader, smør en ildfast form og legg fuglene med skjøten ned. Skal stå i ovnen ca 15-20 minutter.
Ta ut og la de hvile. Tre så spyd gjennom fuglene og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32536)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2016-09-10
Oppdatert dato:2016-09-10