1. Forvarm stekeovn til 180 C°.
2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.
3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 31804)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2016-12-19
Oppdatert dato:2016-12-19