Fotograf:Rosemarie Pettersen Litt spesiell måte å bruke karbonadedeig på. Her bakes de i ovnen og serveres med som her en grønnkålwok blanding. Men man kan og bruke andre tilbehør. Finner du ikke grønnkål så prøve med spinat, spisskål ol.
Oppskriften inneholder 110 Kalorier, 13 g Karbo, 10 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
La spydene stå i vann en stund før bruk.
Sett risen til kok og følg anvisningen.
Varm ovnen til 180c og bland karbonadedeigen med krydder. Form pølser som tres på spydene. Blir fra 4-6 spyd alt etter hvor mye du tar på. Legges på bakepapir og i ovnen ca 20-25 minutter. Går fortere i varmluftsovn.
Kål
Rens grønnkål og del opp. Unngå de groveste stilkene
Olje i woken, varm opp og ha i løk og hvitløk. Tilsett grønnkål, strimlet gulrot og sukkererter i biter. Stekes til kålen faller sammen og er blank. Krydre og ha over litt sitronsaft. Smak til.
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34930)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2020-03-04
Oppdatert dato:2020-03-04