Klassisk gløgg oppskrift inneholder
133 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Klassisk gløgg oppskrift har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klassisk gløgg oppskrift er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
26858 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klassisk gløgg oppskrift!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.85 | 328.23 | Kcal |
Protein | 2.02 | 4.99 | gram |
Karbohydrat | 13.03 | 32.19 | gram |
Kostfiber | 1.93 | 4.77 | gram |
Fett | 3.63 | 8.97 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 0.77 | gram |
Alkohol | 5.16 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.73 | Kr 21.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 482 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell rødvinen i en gryte og legg kanel og kardemomme ved i en liten gaspose. Varm opp til litt under kokepunktet, skru av varmen og la vinen trekke under lokk ca. 5 minutter.
Tilsett sukker, sitronsaft og tynne strimler gul skall av sitronen.
Stikk hele nelliker i de lett bitre sevilla appelsiner eller pomerans og legg dem i en oppvarmet bolle sammen med rosiner og hele, skåldede mandler.
Hell den varme vin over og server gløggen i små glasskrus. La hele bollen stå på bordet og øs opp i krusene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 25334)
Kategori:
Varme drikker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-12-05
Oppdatert dato:2008-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift