Kokoda ceviche fra Fiji



Kokoda ceviche fra Fiji oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Er du glad i poke og ceviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig.

Oppskriften inneholder 66 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kokoda ceviche fra Fiji er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 942 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grtorskefilet eller annen hvit fiskefilet
6stklime
1,5dlkokoskrem eller dobbelt så mye kokosmelk
3stktomat
1stkrødløk
4stkvårløk
2stkgrønn chili
0,5bunt(er)frisk koriander
2stkhjertesalat




Kalorier og næringsinnhold i Kokoda ceviche fra Fiji med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier65.86314.89Kcal
Protein6.1429.36gram
Karbohydrat5.7127.30gram
Kostfiber1.497.12gram
Fett1.728.22gram
Mettet fett1.266.02gram
Salt0.070.35gram
Pris på oppskriftenKr 11.58Kr 55.37Kr .-
Hele oppskriften veier1 913 totalt478 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo34,67 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fjern skinn og bein av fiskefileten og del den i biter på ca 1-1 cm. Ha bitene i en skål.
Press saften av limefruktene og hell over fiskebitene. Bland godt.
Sett skålen med fisk i kjøleskapet i minst 2 timer, gjerne lenger.
Hell av limesaften og bland fiskebitene med kokoskrem.
Del tomatene i to og fjern frøene. Kutt resten i små terninger.
Finkutt rødløk, vårløk, paprika, chili og det meste av korianderen, og vend det inn i fiskeblandingen.
Del hjertesalaten i to og skyll godt. Ta ut litt av de innerste lyse bladene og legg hver del på en tallerken. Fordel fiskeblandingen over og pynt med frisk koriander.
Kokodaen kan også serveres uten salaten i små glass som en forrett.

Kan oppbevares i kjøleskap i 1-2 dager.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 35722)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Australia
Innlagt dato:2021-07-13
Oppdatert dato:2021-07-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokoda ceviche fra Fiji.Kokoda ceviche fra Fiji.
Denne retten har 65,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Limemarinert torsk.Limemarinert torsk.
Denne retten har 53,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.